Hulp nodig met de V1 error van Recaptcha op je Logivert 6 formulier?

Vanaf 1 april 2018 kun je geen gebruik meer maken van de V1 versie van recaptcha. Dit wordt nu ook vermeld in het recaptcha blokje op je contact formulier in je Logivert 6 webshop en geeft bezoekers een onveilig gevoel.
Logivert heeft hiervoor geen oplossing, behalve dan updaten naar hun nieuwe abonnementen vorm. Hierin zit de V2 wel verwerkt.

Voor Logivert 6 is er dus geen oplossing vanuit Logivert omdat zij hiervoor niet meer ontwikkelen. Gelukkig is er wel een omweg om toch een contactformulier te behouden met de V2 versie van google’s recaptcha.
D.m.v. een php formulier is het contact formulier te plaatsen in je extra pagina aangevuld met een scriptcode voor de nieuwe recaptcha methode. Dit formulier heeft ook de optie om een bevestigingsmail te sturen en geeft ook aan of het formulier succesvol is verstuurd.
Een voorbeeld is te zien op https://retro-deurbeslag.nl/

Via een iframe wordt het nieuwe formulier in je contact pagina geladen.
Om recpatcha te gebruiken heb jewel een google recpatcha sitekey en secretkey nodig. Deze kun je aanmaken op Get reCAPTCHA

Mocht je jouw formulier aangepast willen hebben, Bel of Mail!

 

—-

 

Kwaliteit en identiteit kun je zichtbaar maken!

Of het gaat om het aanpassen van een bestaande winkel lay-out in versie 5 en 6 of het creëren van een totaal nieuw “webwinkel” concept (logo, layout, communcatie), voor elk budget is er een passende professionele uitstraling te realiseren.
Wilt u meer informatie over Logivert 6 of over een opmaat gemaakte / aangepaste winkel lay-out dan kunt u altijd contact opnemen met Sixfish. We kunnen dan samen kijken wat er voor uw shop, idee of budget tot de mogelijkheden behoort.

Enkele voorbeelden van een Sixfish LogiVert 6 templates zijn: