Ben je op zoek naar iemand die op een eenvoudige, snelle en voordelige manier het visitekaartje van jouw bedrijf maakt maar ook je bestaande website kan onderhouden en/of optimaliseren; dan ben je aan het goede adres.

Het ontwerp en de realisatie, 2 vliegen in 1 klap, dat is nog eens gemakkelijk.

Ik werk veel met WordPress, een systeem dat gratis te gebruiken is met een gemakkelijk te hanteren Content Management Systeem. WordPress heeft vele standaard templates waarmee je gemakkelijk kan starten, maar een op maat gemaakt template zorgt uiteraard voor een betere en meer professionele uitstraling van je onderneming.

Ook het maken van een (eenvoudige) shops behoort tot de mogelijkheden. Ik werk veel met WooCommerce maar uiteraard zijn alle andere winkelsystemen ook grafisch te optimaliseren naar je eigen wensen!

Onderhoud en optimalisatie

Omdat veel bedrijven al een WordPress website hebben, is het uiteraard ook mogelijk alleen een optimalisatie van content, plugins of template te laten doen. Een nieuw jasje, SEO plugins, backup, beveiliging of een nieuwe banner / slideshow op de homepage,

Van domeinaanvraag tot compleet werkende site en alles daartussen, ik regel het.

 

 

Heb je problemen met je huidige website, werkt hij niet meer naar behoren of moet hij een grondige update ondergaan aan zowel het systeem als de content en design?

Ook dan kan ik je uiteraard helpen!

  • Customizen design (template)
  • Backup van je site (systeem en database)
  • Plugins installatie en update
  • Beveiliging en update van diverse CMS systemen
  • Site recovery gehackte site